'Spider-Man 4', '5' en '6' hebben nu al een probleem

'Spider-Man 4', '5' en '6' hebben nu al een probleem

Spider-Man kan nooit voor de Daily Bugle gaan werken?

We weten nu al dat er na Spider-Man: No Way Home een nieuwe trilogie rond de Spider-Man van acteur Tom Holland volgt. Maar die zit nu al met een probleem.

Door de film Spider-Man: Far From Home is de Daily Bugle op een zekere manier weergegeven, die het onmogelijk maakt om het pad van Peter Parker in de comics na z'n opleiding te volgen.

De Daily Bugle
In de comics en in de vorige Spider-Man filmversies werkte Peter Parker voor (of ten minste met) de Daily Bugle. Bijvoorbeeld door foto's van Spider-Man te verkopen.

Helaas lijkt de kans klein dat Peter Parker en J. Jonah Jameson gaan samenwerken. In deze filmversie is het een rechtse website die een beetje dienst doet als een variant van InfoWars en waarin Jameson het antwoord van het MCU op Alex Jones is.

Dat maakt het al zo dat de kans klein is dat Peter Parker uiteindelijk gaat werken voor de Bugle. Immers is dat een website die zo ver van Parker's persoonlijke mening vandaan staat, dat zoiets niet te rechtvaardigen is.

Waarmee Spider-Man dus niet meer het pad kan volgen dat juist heel herkenbaar was. Tegelijk is het ook een mooie manier voor deze versie van het populaire personage om zich te onderscheiden van zijn voorgangers.

NieuwsFilm

meest populair