'Spider-Man 4', '5' en '6' hebben nu al een probleem

Spider-Man kan nooit voor de Daily Bugle gaan werken?

Jim Pedd 3 December 2021 20:30 in Featured
We weten nu al dat er na Spider-Man: No Way Home een nieuwe trilogie rond de Spider-Man van acteur Tom Holland volgt. Maar die zit nu al met een probleem.

Door de film Spider-Man: Far From Home is de Daily Bugle op een zekere manier weergegeven, die het onmogelijk maakt om het pad van Peter Parker in de comics na z'n opleiding te volgen.

De Daily Bugle
In de comics en in de vorige Spider-Man filmversies werkte Peter Parker voor (of ten minste met) de Daily Bugle. Bijvoorbeeld door foto's van Spider-Man te verkopen.

Helaas lijkt de kans klein dat Peter Parker en J. Jonah Jameson gaan samenwerken. In deze filmversie is het een rechtse website die een beetje dienst doet als een variant van InfoWars en waarin Jameson het antwoord van het MCU op Alex Jones is.

Dat maakt het al zo dat de kans klein is dat Peter Parker uiteindelijk gaat werken voor de Bugle. Immers is dat een website die zo ver van Parker's persoonlijke mening vandaan staat, dat zoiets niet te rechtvaardigen is.

Waarmee Spider-Man dus niet meer het pad kan volgen dat juist heel herkenbaar was. Tegelijk is het ook een mooie manier voor deze versie van het populaire personage om zich te onderscheiden van zijn voorgangers.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BilboBalings

Avatar

Ach, Spider-Man: Homecoming was ook op geen enkele comic gebaseerd, maar zij hebben toch een vermakelijke film afgeleverd.

BilboBalings

Avatar

Ach, Spider-Man: Homecoming was ook op geen enkele comic gebaseerd, maar zij hebben toch een vermakelijke film afgeleverd.

baron nostalgia

Avatar

Ik vind het na no way home wel genoeg met de solo films het voelt voor mij aan als endgame dus spiderman kan beter team up films gaan maken met andere helden daar is hij ook heel goed in ik vond hem in civil war en infinity war heel vermakelijk

Secret1994goesFilm

Avatar

Zo'n titel!
Je denkt dat er weer een rechtzaak bezig is omtrent filmrechten of een acteur die niet zal meedoen.
Maar neen, het is gewoon z'n studentenjob die hij niet zal uitvoeren voor de Bugle.
We zullen wel zien hoe dit allemaal evolueert...

Toto99

Avatar

Hij kan toch beginnen werken met Otto Octavius of die andere dokter. Zie hem niet als onderzoeker nog foto's maken als student.

Lurking metafan

Avatar

In de comics werkt Peter Parker ook bij de Bugle, terwijl J.J. Jameson een hetze voert tegen Spiderman, iets waar Parker natuurlijk ook faliekant tegen is. Maar dat belemmert hem niet om daar te werken in de comics.
Dus het zou helemaal niet zo vreemd zijn als Parker ook in het MCU voor Jameson zou gaan werken - al was het maar om hem in de gaten te houden, of omdat aunt May iets met hem krijgt, of om te pogen de toon van de website om te buigen, of gewoon omdat hij een baan nodig heeft.

Zeker na No Way Home zou het kunnen, waar volgens mij de meeste mensen weer vergeten dat Parker Spiderman is.

Filmhead

Avatar

Ach hij stapt naar een ander multi universe om daar weer te kunnen werken. Anything goes!

Civilian Supreme

Avatar

Ik dacht dat het een probleem werd omdat hij baardgroei ontwikkeld.

Bigds9fan

Avatar

In de comics werkte Peter voor de Bugle maar dat is al weer eeuwen geleden al heeft is hij daar een korte tijd teruggekeerd.

Jameson is daar al lang weg, die was een tijd burgemeester van New York, toen baas van een Online bedrijf (en de werkgever van Cindy Moon- Silk) en nu wou hij van Spider-Man een echte held maken (en een corporate stooge) maar daar had Parker geen zin in.

Maar basically is J.J. geen slechte man. Zijn Spider-Man afkeer is ie al kwijt en hij hielp bijvoorbeeld Cindy met het vinden van haar ouders.

lamoteg

Avatar

Hallooo tis nu een multiversum, de ene spider werkt bij de Bugle de andere ruimt af bij McDonalds.

NieuwsFilm

meest populair