'Shazam! Fury of the Gods' wordt sowieso beter dan het origineel

'Shazam! Fury of the Gods' wordt sowieso beter dan het origineel

Dat vindt een van de hoofdrolspelers.

Tegen de tijd dat Shazam! Fury of the Gods in de bioscoop te zien is, zijn er vier jaren verstreken sinds het eerste deel verscheen. Acteur Zachary Levi bouwt alvast aan de hype, met wat interessante opmerkingen.

De opnames van Shazam! Fury of the Gods zijn al recentelijk afgerond, maar de film verschijnt pas halverwege 2023 in de bioscoop. Dat weerhoudt Levi er niet van om alvast iets te promoten.

Beter dan het origineel
"Ik kan je zeggen dat ik oprecht trots ben op de eerste. Voor mijn gevoel hebben we een echt, oprecht goede film gemaakt. Maar ik denk dat de tweede beter is. We hadden meer tijd en meer budget," begon Levi.

Het hielp volgens hem ook dat de castleden hun personages en elkaar ook al goed kenden. "Henry Gayden, die het eerste script schreef, schreef ook de tweede en heeft fantastisch werk verricht. Alles klopte gewoon, nog meer dan de eerste keer. En de kids zijn wat meer volwassen geworden, dus dat maakt het makkelijker voor mij als volwassene om hen te begrijpen. Dus daar ligt nog een betere connectie."

Bovendien is de actie enorm tof volgens Levi. "Bovendien zijn de slechteriken, Helen Mirren en Lucy Liu, fantastisch. Ik ben er enorm trots op en wil dat 't eerder uitkomt van juni 2023."

NieuwsFilm

meest populair