Marvel-fans vrezen voor het lot van Ant-Man na de eerste blik op Kang the Conquerer

Kang the Conquerer laat zien dat Ant-Man het zwaar krijgt. Heel zwaar.

Jim Pedd 4 December 2021 13:47 in Algemeen
Ant-Man and The Wasp: Quantumania-fans zijn dolenthousiast over de look van Kang the Conquerer in de film. Er gaat een t-shirt rond op sociale media van de helm van Ant-Man, die gebroken is.

In de reflectie van de helm zien we de look van Kang in de film. We weten al iets over de rol, namelijk dat acteur Jonathan Majors hem weer speelt. Maar we zagen nog niet echt zijn look zoals we hem in Ant-Man and The Wasp: Quantumania kunnen verwachten. In de serie Loki, waarin Majors debuteerde als Kang, zag hij er als een heel normaal mens uit.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania-schurk
Het t-shirt dat rondgaat op sociale media, laat zien dat Kang ditmaal een blauwe huid lijkt te hebben. Dat past bij de look van het personage in de comics.

Fans vragen zich daarmee heel erg af hoe het straks zal gaan met Ant-Man en zijn strijd tegen Kang. Maakt hij nog wel kans om te overleven? Daar hebben ze ergens wel een hard hoofd in, blijkt.

Hieronder enkele van de reacties:Ant-Man and The Wasp: Quantumania laat voorlopig nog wel even op zich wachten. Je kan 'm pas in 2023 in de bioscoop verwachten.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

Is dit nieuw beleid bij FT: artikels over reacties van fans op social media? Over een plaatje op een T-shirt van een film die over 2 jaar pas uitkomt smh. Waarom niet meer artikels die de 'diepte' ingaan zoals over LotR of Dune

BilboBalings

Avatar

Het is een superheld die kan krimpen (incl. het tijdreizen via de Quantum Realm) vs. een villian die controle heeft over de tijd. Wie zal er winnen? Het is alsof een muis het opneemt tegen een t-rex.

Arnold_FF7

Avatar

Hoop voor Disney dat ze niet te snel karakters gaan vervangen. Gezien het feit dat de nieuwe generatie nog niet echt staat, en je al een flinke lijst aan namen kwijt ben

NieuwsFilm

meest populair