Gerucht: Marvel kiest voor wel heel korte 'Spider-Man' screening voor critici

Spider-Man: No Way Home zou slechts 40 minuten vertonen aan critici.

Jim Pedd 4 December 2021 15:11 in Algemeen
Een enkele journalist wist het geheim na de aftiteling van Marvel-film Eternals te verklappen. En dus schijnt Marvel Studios nu besloten te hebben maatregelen te nemen bij een nieuwe screening voor de pers.

Sony en Marvel Studios gaan volgens de verhalen namelijk niet de hele film Spider-Man: No Way Home vertonen aan critici. Het zou slechts gaan om de eerste veertig minuten van een film die meer dan 2,5 uur in beslag neemt.

Spider-Man: No Way Home-geruchten
Wellicht heeft dat iets te maken met de verschrikkelijk grote hoeveelheid verhalen die naar buiten zijn gebracht rond de film Spider-Man: No Way Home. Hoeveel daarvan kloppen is niet bekend, maar als bepaalde verhalen bevestigd zouden worden, dan zou het kijkplezier van de Marvel-fan wel wat minder kunnen zijn.

Spider-Man: No Way Home wordt volgende week gescreend voor critici. Of de film nou echt voor ongeveer een derde vertoond wordt is nog niet bekend.

Mocht het kloppen en Marvel inderdaad hiertoe besluiten, is men er in elk geval wel van verzekerd dat de grootste geheimen voorlopig bewaard blijven. Hoe het er nu naar uitziet, is Spider-Man: No Way Home straks een gegarandeerde hit aan de wereldwijde box office.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Toto99

Avatar

Kan echt niet wachten. Heb tickets voor Regal in LA op donderdag rond 18u.

Lord Bono

Avatar

Logisch, allemaal te danken aan John Campea

NieuwsFilm

meest populair