Ook Ryan Reynolds wil de nieuwe James Bond spelen

Maar hij is per definitie kansloos.

Jim Pedd 4 December 2021 16:17 in Algemeen
Zo'n beetje iedere acteur die in een actiefilm heeft gespeeld, is wel gevraagd of hij de rol van James Bond zou willen spelen. Ook acteur Ryan Reynolds kreeg die vraag, naar aanleiding van zijn rol in Netflix-film Red Notice.

Sinds we weten dat Daniel Craig afscheid neemt van de rol van 007 en het maatpak aan de wilgen hangt, wordt er gespeculeerd over een nieuwe James Bond. En we weten dat er al gekeken wordt naar een nieuwe acteur voor de rol. Het gaat volgens MGM om "heel vroege gesprekken".

Ook Ryan Reynolds
Ook acteur Ryan Reynolds ziet het al zitten, vertelt hij tegenover The Times of London:

"Ik hoor dat ze zoeken naar een nieuwe Bond. Zou je kunnen accepteren dat je dan een Canadees ziet, die een gin en tonic drinkt in plaats van een martini? Als dat het geval is, heb ik zeker interesse," grapte Reynolds geheel in eigen stijl.

Daarmee laat Reynolds natuurlijk ook al weten dat hij zich er prima van bewust is niet in de huid van Bond te gaan kruipen. De makers kiezen immers een Britse acteur voor de nieuwe 007 en dat is een traditie waar men vermoedelijk niet van af gaat wijken.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

balking

Avatar

“ De makers kiezen immers een Britse acteur voor de nieuwe 007 en dat is een traditie waar men vermoedelijk niet van af gaat wijken”

Op twee keer na dan, toen ze een Ier en een Schot hebben gekozen.

MichaelCaine

Avatar

@ balking.. Een Schot is een Brit, jij denkt aan Engelsman.. en die Ier woonde vanaf 10/11 in Londen, als er een Yank is die net zolang in Engeland gewoond heeft voordat ie Bond aangeboden krijgt dan is dat helemaal cool lijkt me

BilboBalings

Avatar

^ Brits genoeg lijkt me voor de gemiddelde Amerikaan.

Baslag

Avatar

Ik zie hem meer als de volgende Indiana Jones.

Civilian Supreme

Avatar

Uiteraard is het een grapje maar hij zou ook totaal niet geschikt zijn. Vind maar 1 type rol geschikt voor hem, Deadpool is perfect voor hem. Echt serieuze rollen overtuigen niet, Buried ging op zich nog maar ook daar had een andere acteur beter geschikt geweest. Daarbij loenst hij een beetje.

Angelo1979

Avatar

Shiiiit…
Dan was het zeker belachelijk geweest.

NieuwsFilm

meest populair