'Jurassic World: Dominion' niet voor 16 jaar en ouder

'Jurassic World: Dominion' niet voor 16 jaar en ouder

Hoe graag we ook bloederige Dino-actie zouden willen zien.

De reeds verschenen films in de Jurassic Park-filmreeks zijn uiteraard breed toegankelijk. Zo was de leeftijdsclassificatie voor het eerste deel al PG-13 (12 jaar en ouder) en dat was niet anders voor de vier reeds verschenen vervolgfilms.

Nu is de officiële rating bekend voor Jurassic World: Dominion, de zesde film in de reeks en de derde in de rebootreeks. Ook deze film wordt weer PG-13 (12 jaar en ouder), voor "intense opeenvolgende van actiescènes, wat geweld en taalgebruik." De leeftijdsclassificatie werd onthuld door de Motion Picture Association (MPA).

Waar blijft die trailer voor Jurassic World: Dominion?
Jurassic World: Dominion van regisseur Colin Trevorrow (Jurassic World, 2015) moest eigenlijk afgelopen zomer verschijnen, maar werd na productievertragingen door corona uitgesteld naar zomer 2022. Afgelopen zomer verscheen er wel een voorproefje, de IMAX-proloog. Deze werd recent ook online gezet (zie onder).

Het wachten is op de trailer waarin we ook de uitgebreide cast te zien krijgen, met onder meer Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Sam Neill (Dr. Alan Grant), Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm).

Dominion staat gepland voor 9 juni 2022.



NieuwsFilm

meest populair