Eerste blik op 'Batgirl'-schurk van Brendan Fraser

Eerste blik op 'Batgirl'-schurk van Brendan Fraser

Fraser vierde onlangs zijn 53e verjaardag op de set van de HBO Max-film.

Een setfoto en -video van Batgirl geeft ons een eerste blik op Brendan Fraser als de schurk van de film. De regie van de film is in handen van Adil El Arbi en Bilall Fallah, die in de video de 53e verjaardag van Fraser niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.

Fraser speelt in Batgirl de beruchte DC-schurk Firefly. Firefly is een doorgewinterde dief die, afhankelijk van de tijdlijn, zijn technische vernuft rondom lichteffecten gebruikt om zijn misdaden uit te voeren.

Leslie Grace speelt in Batgirl de titulaire heldin en wordt vergezeld door o.a. J.K. Simmons, die opnieuw zijn opwachting maakt als Commissioner Gordon. Het script werd geschreven door Christina Hodson, die eerder ook met de scenario's van Birds of Prey en het nog te verschijnen The Flash op de proppen kwam.

Firefly laat zich zien
Gisteren was de eerste dag van Fraser op de set van Batgirl, maar toevallig ook zijn verjaardag. Om beide heuglijke feiten te vieren, deelde El Arbi een foto en video van de viering. Het uiterlijk van Frasers schurk is niet zeer opzienbaren, maar we zien wel dat hij een vuurbestendig schort draagt, dat ietwat doet denken aan de kledij van Leatherface in de Texas Chainsaw-films.

Batgirl wordt ergens in 2023 verwacht op HBO Max.



NieuwsFilm

meest populair