Ridley Scott scheldt journalist verrot na 'The Last Duel'-opmerking

De journalist vindt de film realistischer dan 'Kingdom of Heaven' en 'Robin Hood', maar misschien had hij dat beter niet kunnen zeggen...

Ridley Scott mag dan wel al 84 jaar oud zijn, de regisseur maakt nog steeds de nodige films. Dit jaar alleen maakte hij The Last Duel en House of Gucci, maar kritiek kan de filmmaker niet (meer) verduren.

Recentelijk haalde de Gucci-familie nog uit naar Scott's House of Gucci. De regisseur beet echter van zich af door te zeggen dat de wereldberoemde familie niet zo moest zeuren. Nu is het weer raak.

Verkeerde opmerking
De regisseur geeft namelijk de nodige interviews om zijn laatste twee films nog te promoten, maar een reactie tijdens een recent interview schoot hem in het verkeerde keelgat. Een journalist noemde The Last Duel realistischer dan Scott's vorige historische epossen Kingdom of Heaven en Robin Hood.

Dit had de journalist waarschijnlijk beter niet kunnen doen... Scott leek namelijk behoorlijk geïrriteerd toen hij dit kreeg te horen: "F*ck you meneer, f*ck you. Heel erg bedankt. F*ck you. Rot op meneer. Ga maar verder". Hoofdrolspeelster Jodie Comer leek er ook ietwat ongemakkelijk bij te zitten.

Bekijk hieronder Scott's reactie en oordeel zelf.



NieuwsFilm

meest populair