'Spider-Man: No Way Home'-schurken over hun terugkeer

'Spider-Man: No Way Home'-schurken over hun terugkeer

Dat zijn drie gevaarlijke tegenstanders in Spider-Man: No Way Home!

De perstour is in volle gang voor Spider-Man: No Way Home. Dat blijkt nu weer, want de sterren die straks te zien zijn als de slechteriken (Willem Dafoe, Alfred Molina en Jamie Foxx) onthullen heel wat intrigerende details over hun terugkeer.

Sony Pictures had een presentatie tijdens CCXP Worlds, en bracht een leuke verrassing met zich mee ten aanzien van Spider-Man: No Way Home. Het ging niet om nieuwe beelden, maar wel om interviews met de sterren Willem Dafoe (Norman Osborn/Green Goblin), Alfred Molina (Otto Octavius/Doctor Octopus) en Jamie Foxx (Max Dillon/Electro).

Over hun terugkeer
De acteurs vertelden niet over het verhaal van de film. Maar wel over hun terugkeer. Vooral Foxx had een interessante beschrijving van zijn rol in de nieuwe film en de plek van de nieuwe schurken in Spider-Man: No Way Home.

"We keken naar Willem en het leek persoonlijk. Voor ons - voor Electro is het de wereld die iets verkeerd heeft gedaan - maar, als iets echt persoonlijk is... dan kan je dat niet verslaan, met welk kostuum dan ook, en wat je ook zegt. Dus als hij spreekt, dan heeft hij duidelijk de kracht. Het is persoonlijk en elke keer als je een personage krijgt voor wie het persoonlijk is in een film, dan heeft 't het meeste gewicht", aldus Foxx.

Spider-Man: No Way Home is over pak 'm beet twee weken te zien/



NieuwsFilm

meest populair