Will Poulter deelt eerste blik op Adam Warlock-look

Hij speelt straks in het MCU.

Jim Pedd 6 december 2021 20:30 in Algemeen
De opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 zijn nu officieel van start. Regisseur James Gunn verzamelde de castleden recent al voor opnames, maar die bleken voor pretparkritje Cosmic Rewind te zijn en dus niet voor de nieuwe Guardians-film.

Hoe dan ook blijkt men begonnen te zijn met de opnames en daardoor is acteur Will Poulter nu ook aanwezig op de set. Met een nieuwe look en een kapsel dat nu alvast onthuld is. Daarmee krijgen we ook meteen een eerste kleine blik op de look van Adam Warlock in de nieuwe Marvel Cinematic Universe-film!

Adam Warlock
Op Twitter plaatste Poulter een foto waarin hij fans oproept vooral een goed doel te steunen, om onderzoek naar Alzheimer's te helpen financieren. De acteur onthulde tegelijk een heel nieuwe look, met blond haar - het haar van Adam Warlock.Als Poulter straks als Adam Warlock debuteert in Guardians of the Galaxy Vol. 3, speelt hij een rol die al enige tijd geteased is in het Marvel Cinematic Universe.

In de vorige Guardians-film zagen we nog hoe de Sovereign in een ultieme poging om wraak te nemen op de crew van Peter Quill een heel nieuw wezen maakten.

NieuwsFilm