Morbius voegt zich bij de Sinister Six in het MCU!?

Morbius voegt zich bij de Sinister Six in het MCU!?

Morbius-fans opgelet!

Het lijkt er steeds meer op dat de Sinister Six daadwerkelijk hun debuut gaan maken in het MCU. Tijdens de CCXP in Sao Paulo, Brazilië, verscheen ook een nieuwe clip voor Morbius. En er was een video met hoofdrolspeler Jared Leto, die een opmerkelijke en interessante boodschap had.

Leto verscheen in een vooraf opgenomen video. Hij hintte naar het multiversum waar Marvel Studios en Sony Pictures samen aan bouwden. En hint op de komst van de Sinister Six!

De Sinister Six
"Als je de meest recente trailer voor Spider-Man: No Way Home gezien hebt, dan weet je dat het multiversum officieel geopend is," vertelde Leto. Om opvallend genoeg als volgt verder te vertellen:

"Er zijn allerlei kansen voor schurken om elkaar te ontmoeten en misschien wel hun wat meer sinistere bedoelingen te koesteren."

Sony wil al lange tijd een film rond de schurkengroep Sinister Six maken, en zette de personage in de vorige Spider-Man incarnatie zelfs op. Ook was er het plan om hen een solofilm te gunnen, maar zover mocht het niet komen.

Nu is duidelijk dat het MCU en de franchise van Sony verbonden zijn en kunnen we ervan uit gaan dat ook Morbius naar het MCU komt straks.

NieuwsFilm

meest populair