Paris Hilton over haar veelbesproken 'trio-foto' met Britney Spears en Lindsay Lohan

Paris Hilton over haar veelbesproken 'trio-foto' met Britney Spears en Lindsay Lohan

De realityster vindt het mooi om te zien dat ze alle drie zo volwassen zijn geworden.

Realityster Paris Hilton staat op Instagram stil bij het 15-jarige jubileum van de - zeg maar gerust iconische - foto waarop ze samen met popzangeres Britney Spears en actrice Lindsay Lohan op de voorbank van haar auto zit. De dames stonden lange tijd bekend als 'The Holy Trinity' van de showbizz.

"Ik kan niet geloven dat het alweer vijftien jaar geleden is dat deze iconische foto van ons is genomen", licht Hilton toe in haar podcast This Is Paris.

Hilton vindt het mooi om te zien hoe Spears, Lohan en zij opgegroeid zijn. "Ik vind het prachtig om te zien hoe anders onze levens zijn nu we echt volwassen zijn".

"Lindsay heeft zich inmiddels verloofd, en ik weet dat we vroeger een niet al te beste band hadden met elkaar, maar ik wil haar alsnog even feliciteren", zegt de blonde rijkeluisdochter over de Mean Girls-actrice.

"En wat te denken van wat er de afgelopen weken wel niet is gebeurd?" vervolgt ze. "Ik ben getrouwd en Britney heeft haar vrijheid terug en is nu ook verloofd".



Hoe het trio werd gevormd
"Ik was een avondje uit geweest met Britney. Toen we naar buiten kwamen, werden we omsingeld door de paparazzi", vertelde Hilton twee jaar geleden in haar podcast over de achtergrond van de plaat.

"We liepen naar de auto toen Lindsay ineens tevoorschijn kwam. Dat was wat ongemakkelijk, want we konden op dat moment niet bepaald met elkaar door een deur".

De sensatiebewuste paparazzi begonnen de meiden natuurlijk direct vragen te stellen over die vermeende ruzie. Zo kreeg Lohan de vraag of het klopte dat Hilton haar had geslagen. Lohan ontkende dat.

"En voor ik het doorhad, zat Lindsay ineens bij ons in de auto", vervolgde Hilton. "Ik was beleefd [en liet haar zitten]".

NieuwsFilm

meest populair