'The Matrix Resurrections' belooft keiharde oorlog in laatste trailer

'The Matrix Resurrections' belooft keiharde oorlog in laatste trailer

Dit is nou echt zo'n film waar we naar uitkijken!

Twintig jaar na de gebeurtenissen in The Matrix Revolutions blijkt Neo nog te leven. Hij lijkt een normaal leven te leiden in San Francisco, waar hij blauwe pillen voorgeschreven krijgt door zijn therapeut. Maar als hij Bugs ontmoet, dan verandert z'n leven weer voor altijd. Dat is ruwweg het uitgangspunt van The Matrix Resurrections, chronologisch het vierde deel in de franchise.

De film is later deze maand dan eindelijk in de bioscoop te zien. In het kader van de aankomende release heeft Warner Bros. dan eindelijk de laatste trailer vrijgegeven. Die laat zien dat er weer oorlog op komst is en een gruwelijke strijd ook.

Laatste The Matrix-trailer
De laatste trailer voor The Matrix Resurrections borduurt voort op wat we de afgelopen maanden aan beelden te zien kregen.

Duidelijk is dat Neo weer opnieuw het konijnenhol in moet, net als hij eind jaren negentig moest in de eerste film in de franchise.

Het is voor regisseur Lana Wachowski een persoonlijke film; eentje waarvan ze in het verleden al eens aangaf deze gemaakt te hebben na het overlijden van meerdere geliefden in haar leven. Dat ze terug kon keren naar Neo en Trinity is belangrijk voor haar, en vindt naar het schijnt ook z'n reflectie in het verhaal van deze nieuwe film.

Check hieronder de laatste trailer. The Matrix Resurrections zie je vanaf 23 december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair