Marvel Studios geeft meerdere vervolgen aan 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

Marvel Studios geeft meerdere vervolgen aan 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

Regisseur Destin Daniel Cretton moet flink aan de bak.

De Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is één van de grootste Hollywood-films van het jaar en nu wordt duidelijk dat Marvel Studios meer plannen heeft met de krachtige superheld. Geen verrassing uiteraard.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings krijgt in ieder geval een vervolg van regisseur Destin Daniel Cretton (Short Term 12, Just Mercy) die ook de eerste film mocht regisseren. Hij heeft namelijk een nieuwe deal met Marvel Studios getekend.

Die deal zou volgens Deadline ook een Marvel-serie op Disney+ bevatten en waarschijnlijk gaat het dan over een spin-off serie die voortkomt uit Shang-Chi 2.

Kevin Fiege is blij!
"Destin is geweldig om mee samen te werken en hij heeft Shang-Chi en The Legend of the Ten Rings op een uniek wijze verfilmd," zegt Kevin Feige, baas van Marvel Studios, in een statement.

"We hebben een fantastische tijd gehad om samen aan de film te werken en hij heeft veel intrigerende ideeën om bepaalde verhalen tot leven te brengen op Disney+. We zijn dus verheugd om onze relatie met hem uit te breiden en kunnen niet wachten om te beginnen," aldus Feige.

Nog meer superheldengeweld
Cretton gaat met nog een Disney+ project aan de slag. Volgens Deadline verfilmt de regisseur ook American Born Chinese, een Young Adult-graphic novel van Action Comics-schrijver Gene Luen Yang.

NieuwsFilm

meest populair