Komt een van de meest bizarre schurken naar het MCU?

Komt een van de meest bizarre schurken naar het MCU?

MODOK schijnt een rol te krijgen.

De verhalen over Ant-Man and the Wasp: Quantumania klinken steeds beter. We weten bijvoorbeeld dat acteur Bill Murray erin zit. En dat we Kang the Conquerer, de nieuwe grote MCU-schurk, leren kennen. En als we een nieuw gerucht mogen geloven, is ook MODOK te zien.

Het nieuws komt van de site MCU Direct en dus behandelen we het met een grote korrel zout. Maar het is een interessant gerucht dat al langer in verschillende vormen rondgaat.

MODOK in het MCU?
Enige tijd geleden was er bijvoorbeeld ineens het verhaal dat acteur Jim Carrey in de huid van MODOK zou kruipen. Maar volgens MCU Direct is het niet zo dat MODOK gespeeld wordt door Carrey, iemand anders moet in de huid van het personage kruipen.

MODOK staat voor Mental/Mobile/Mechanized Organism Designed Only for Killing.

Hij is een bizar personage uit de Marvel Comics. MODOK is min of meer een enorm hoofd op een stel kleine armpjes en beentjes. Hij is een creatie van AIM, een terroristische groepering in de Marvel Comics. Maar daar wendt MODOK zich snel van af, om op zichzelf verder te gaan als een van de meest bizarre en machtige schurken van Marvel.

NieuwsFilm

meest populair