13-jarige Dwayne Johnson poseert bij standbeeld van Rocky Balboa

♫ Gonna Fly Now ♫

Hoewel Dwayne 'The Rock' Johnson tegenwoordig zelf één grote spiermassa is die moeiteloos tegenstanders tegen de grond bokst, laat hij geen misverstand bestaan over zijn jeugd-idool.

De Hollywoodster plaatste een foto van zijn 13-jarige zelf op Instagram waarop hij poseert met het standbeeld van Rocky Balboa in Philadelphia.

Het standbeeld staat aan de voet van de trappen voor het 'Museum Of Art'. Die trappen zijn ook wel bekend als 'The Rocky Steps' en beiden zijn door de jaren populaire toeristische attracties geworden.


Jong pikkie
Johnson voegde ook wat advies toe dat hij aan zijn vroegere zelf zou geven, waarbij hij zegt om vooral "plezier te hebben" en "hard te werken".

Het is interessant om een ​​jonge, nog niet beroemde Johnson naast zo'n icoon te zien poseren en hoe dit hem geïnspireerd heeft, gezien zijn uiteindelijke mooie toekomst.

Hij is tegenwoordig naast acteur namelijk ook bekend om zijn filantropie en heeft de 'Dwayne Johnson Rock Foundation' opgericht die risicovolle en terminaal zieke kinderen ondersteunt.

NieuwsFilm

meest populair