Eerste reacties 'The King's Man': Kijken of skippen?

Eerste reacties 'The King's Man': Kijken of skippen?

Matthew Vaughn brengt ditmaal een prequel.

Je zou het bijna niet denken, maar de release van The King's Man staat dan eindelijk om de hoek. De prequel op de Kingsman-films wordt al enige jaren in de markt gezet, maar dankzij zakelijke samensmeltingen en de pandemie is de boel telkens weer uitgesteld.

Begin volgend jaar is het gelukkig eindelijk zover en kan je The King's Man in de bioscoop zien. Critici die de film al mochten zien, hebben hun eerste indrukken op sociale media geplaatst. In dit bericht doen we een greep uit de eerste reacties.

De eerste reacties
Waar fans ogenschijnlijk al niet goed weten wat ze kunnen verwachten van The King's Man, geldt dat de pers ook niet goed lijkt te weten wat men nou met de film aan moet.

Regisseur Matthew Vaughn lijkt erop gemikt te hebben om een mix te maken tussen een hippe spionagefilm en een serieuze thriller die zich focust op begin twintigste eeuw.

In The King's Man zien we hoe een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelen om een oorlog te beginnen die miljoenen slachtoffers zou kunnen eisen. Aan een man de taak om hen een halt toe te roepen.

Vanaf 5 januari in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair