'Venom'-fan? Dan heeft Sony goed nieuws voor je

'Venom'-fan? Dan heeft Sony goed nieuws voor je

Venom: Let There Be Carnage was zo'n succes dat er een vervolg komt.

Maak je maar klaar voor meer avonturen met Eddie Brock en Venom. In een recent interview met Collider bevestigde Spider-Man-producent Amy Pascal dat een derde Venom-film in de maak is.

Het nieuws volgt enkele maanden na de release van vervolgfilm Venom: Let There Be Carnage en enkele dagen voor de release van Spider-Man: No Way Home. Pascal's opmerkingen wijzen erop dat de film in een vroeg stadium van ontwikkeling is, maar duidelijk is dat we nog een film met Tom Hardy mogen verwachten.

Derde Venom-film
"We plannen 'm nu, maar waar we ons tot nu toe vooral opgericht hadden, was ervoor zorgen dat iedereen No Way Home kan zien," onthulde Pascal.

Al na het debuut van Venom: Let There Be Carnage vroegen veel fans zich af of ze een derde film met zijn personage zouden kunnen verwachten. Daarover vertelde Hardy recent in een interview:

"Deze dingen komen gewoonlijk in drieën," aldus Hardy toentertijd. "Als er nog een komt - en dat hangt heel erg af van het succes van elk individueel deel, dus je kan er niet altijd op rekenen - moet iedereen het doen alsof dit de laatste wordt. Ik denk dat zoiets heel belangrijk is: als je denkt dat twee en drie dezelfde zijn, hetzelfde verhaal en dezelfde film, dan verras je mensen niet. meer"

NieuwsFilm

meest populair