'Shang-Chi'-ster Simu Liu heeft een briljante reactie op 't vervolg

'Shang-Chi'-ster Simu Liu heeft een briljante reactie op 't vervolg

Marvel Studios komt met een vervolg.

Afgelopen maandag kregen fans van het Marvel Cinematic Universe het nieuws waar ze al enige tijd op hoopten, namelijk dat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings officieel een vervolg krijgt. Regisseur Daniel Destin Cretton is terug voor de nieuwe film.

Dat volgt na enige maanden na de release van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscopen. De film is nog altijd de best verdienende aan de Amerikaanse box office, met een verdienste van net geen 225 miljoen dollar. De rest van de wereld was nog goed voor een aanvullende 207 miljoen dollar, waarmee de box office op 431 miljoen dollar eindigde.

Heerlijke reactie
Fans zijn natuurlijk erg blij met het nieuws van de nieuwe Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-film. Maar ook de castleden zijn natuurlijk heel erg te spreken hierover.

Zo ook hoofdrolspeler Simu Liu. Hij had een heerlijke reactie op het nieuws; de film "flopte zo hard dat we een vervolg kregen".



Naast een vervolg op Shang-Chi and the Legend of the Ten Ring, horen we dat maker Cretton ook werkt aan een televisieserie in de franchise.

NieuwsFilm

meest populair