Dit is de reden waarom 'The Expendables'-films zo succesvol zijn

Dit is de reden waarom 'The Expendables'-films zo succesvol zijn

De actiefilms vol sterren.

Recent zijn de opnames gestart voor The Expendables 4, een film die volgt op de reeks die startte in 2010. Uiteraard ziet ook het vierde deel weer vol actiesterren. Maar waarom zijn die films zo geliefd onder het publiek?

Die vraag werd beantwoord door Dolph Lundgren die in deel vier terugkeert als het personage Gunner Jensen. Hij sprak erover met Looper en liet weten dat hij niet had verwacht dat The Expendables uit 2010 zo'n succes zou worden.

Ouderwetse gevechten, schietpartijen en meer
"Nee, nee, dat deed ik niet, zeker in 2008 of 2009 of zoiets. Weet je, de film werd geregisseerd door Sly en hij is een heel, heel slimme man. Hij creëerde Rocky en The Expendables en ik denk dat de timing goed was omdat hij ouderwetse gevechten, schietpartijen en meer bracht," aldus Lundgren. "Oudere kerels die eigenlijk al klaar zijn, die niemand wil, en ze ondernemen missies voor de regering, en als ze vermoord worden, dan kan het niemand iets schelen."

"Ik dacht dat het een goed idee was. En we doen het nog steeds. En in deze zijn er nieuwe jongens, nieuwe mensen. Nieuwe mensen zoals Megan Fox. Dus er is een soort van nieuw bloed, maar er is ook hetzelfde basisconcept waarvan ik denk dat het weer gaat werken," voegde de 64 jarige actieheld toe.

Het lijkt er wel een beetje op dat The Expendables 4 van Scott Waugh, bekend van Need for Speed (2014), de laatste film in de reeks gaat worden. Alleen een buitensporige box office-score zou een vijfde film doen laten goedkeuren.

NieuwsFilm

meest populair