Deze 'Hawkeye'-theorie verandert de serie compleet

Deze 'Hawkeye'-theorie verandert de serie compleet

Hawkeye in het multiversum?

Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

Hoewel de serie Hawkeye overkomt alsof het een kleinschaliger Marvel-verhaal is, zijn er meerdere hints te bespeuren dat de serie zich afspeelt in het multiversum. Mocht dat zo zijn, dan verandert alles.

Net als elke andere film of serie in het MCU, bevat ook Hawkeye heel wat easter eggs. Zo zagen we een musical rond Steve Rogers, en bevat de nieuwe aflevering meerdere verwijzingen naar een significante schurk die naar het filmuniversum zou kunnen komen, namelijk Vincent D'Onofrio's Kingpin.

Stiekem in het multiversum?
Naast easter eggs heeft Marvel heel wat hints gegeven naar een twist. De eerste aflevering laat bijvoorbeeld beelden van de slag om New York. Maar in Hawkeye zie je van de Stark Tower de R missen. In de echte slag om New York mist de K.

Hoewel je kan denken dat daarmee een continuïteitsfout is gemaakt, is een andere uitleg mogelijk veel interessanter. Want wat als dit simpelweg een hint is dat de serie zich in een alternatieve tijdlijn afspeelt?

Een andere hint vinden we in de musical rond Captain America, die laat zien dat Ant-Man bij de slag om New York was. Dat was 'ie niet en dat valt ook Clint Barton op. Of de serie zich afspeelt in het multiversum is nog niet zeker.

Maar de hints zijn er wel en dat zou de Marvel-serie behoorlijk veranderen.

NieuwsFilm

meest populair