Danny Trejo neemt het op tegen heks La Llorona in trailer 'The Legend Of La Llorona'

Maar er is geen connectie met de film uit 2019...

Geheel onverwachts is er een trailer verschenen voor The Legend Of La Llorona met in de hoofdrol B-acteur Danny Trejo. Zie hieronder:


De vertelling is de nieuwtse versie over het traditionele Mexicaanse volksverhaal, dat eerder werd bewerkt in titels als The Curse of La Llorona (die verreweg het bekendst is).

De legende gaat over een spookachtige vrouw die op jonge gezinnen en hun kinderen jaagt. Trejo wordt vergezeld door namen als Autumn Reeser, Antonio Cupo, Nicolas Madrazo en Zamia Fandiño.

Korte samenvatting
Met spannende achtervolgingen, harde geluiden en de gebruikelijke jumpscares belooft de film een ​​cliché, maar bloedstollende kijkervaring te worden voor een lekker avondje griezelen.

We volgen een jong stel met hun zoon die een nieuwe verblijfplaats betrekken in een rustig idyllisch kustgebied. Hoewel ze begroet worden door vriendelijke buren, krijgen ze visioenen van vermiste kinderen.

Het paar wordt al snel opgejaagd door de vervloekte geest van Llorona en moet met de hulp van een vindingrijke taxichauffeur (Trejo) zoeken naar een manier om hun kind te redden nadat ook hij is meegenomen.

NieuwsFilm

meest populair