Oeps! Mogelijke schurk voor 'Captain America 4' lijkt per ongeluk te zijn onthuld

Het klinkt als een logische stap...

Arjen Rooseboom 9 december 2021 20:30 in Algemeen
Correctie: In de kop werd eerst gesproken over de mogelijke filmtitel (net zoals in de bron die nu ook is aangepast), waarvoor excuses!

Waarschuwing: In dit artikel volgen spoilers voor de Disney+ serie Falcon and the Winter Soldier. Verder lezen dus op eigen risico!

In een aflevering werd namelijk de verhaallijn van de Power Broker wijd opengebroken toen werd onthuld dat niemand minder dan Sharon Carter, gespeeld door Emily VanCamp, de bedreigende kracht was die de criminele onderwereld in Madripoor aanstuurde.

Sharon, de achternicht van Hayley Atwell's Peggy Carter, verliet S.H.I.E.L.D, trad uiteindelijk toe tot de CIA en werd gestationeerd in het 'Joint Counter Terrorist Centre'.

Nadat ze was verdwenen tijdens de gebeurtenissen uit Infinity War en Endgame, werd in de serie onthuld dat zij zichzelf had gevestigd als de Power Broker tijdens de Blip. Zo hielp Carter Bucky Barnes, Sam Wilson en Baron Helmut Zemo om de waarheid over de Flag Smashers te achterhalen. Ze vermoordde echter op haar beurt weer hun leider en kreeg daardoor directe toegang tot overheidsmiddelen.

Twee helden zonder bovenmenselijke krachten
Sinds de aankondiging van Captain America 4, waarbij Anthony Mackies Sam Wilson de leiding overneemt, wordt gemeld dat de nieuw gestationeerde kapitein opnieuw oog in oog zal komen te staan ​​met de Power Broker (zie hieronder).

Deze gang van zaken zou interessant kunnen zijn, want Sharon en Sam hebben samen een lange geschiedenis en het verhaal zou in kunnen spelen op het verraad van vriendschap en de opkomst van de criminele onderwereld.NieuwsFilm