SMS Reminder Service voor films op tv Online!

Nooit meer een film op t.v. missen? Vanaf nu is er voor filmliefhebbers de mogelijkheid om zich eenvoudig per SMS te laten waarschuwen wanneer een film gaat beginnen. Via www.filmsoptv.com kan men zich eenvoudig inschrijven voor elke film die de komende dagen op de Nederlandse televisie zal worden uitgezonden. Vlak voor aanvang van deze film ontvangt de gebruiker dan per SMS een herinnering toegestuurd.

Ok, dat was het kopje van het persbericht :) Nu een persoonlijke noot. FOTV labs i.s.m. http://www.clubmessage.net>Clubmessage zijn er maanden mee bezig geweest en trots dat het nu eindelijk zover is. Toen we 2 1/2 jaar geleden begonnen was het idee er al meteen: een waarschuwing per SMS op je mobiel zodat je nooit meer een film hoeft te missen. En nu is het dan zover. Ik zal uitleggen hoe het werkt.

Je registreert je eenmalig met behulp van je mobiele telefoon. Vanaf dat moment kan je bij iedere film inloggen en een reminder klaarzetten. Je kan daarbij kiezen uit verschillende tijden wanneer je de reminder wilt ontvangen. Vervolgens Enter, en klaar! Kind kan de was doen. Mocht je om wat voor reden dan ook de reminder weer willen weghalen dan kan je altijd inloggen op je account, delete..en weg! Kosten? E0,40 per SMS. Sorry lager konden we echt niet (we wilden het wel). Maarrrr...we gaan hard op zoek naar sponsors zodat we jullie zo nu en dan ook gratis reminders kunnen aanbieden! Dat zou natuurlijk nog leuker zijn!

Of je het nu gaat gebruiken of niet, het is niet zo belangrijk. Feit is gewoon dat het bij ons kan, niemand het op deze aardbol verder heeft en dat het goedkoper is dan die film alsnog bij de videotheek oppikken!



NieuwsFilm

meest populair