'Shang-Chi'-vervolg moet deze vragen allemaal beantwoorden

'Shang-Chi'-vervolg moet deze vragen allemaal beantwoorden

Shang-Chi liet veel onbeantwoord.

Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings stelde ons voor aan heel nieuwe hoek van het Marvel Cinematic Universe en een boel nieuwe personages. Er komt een vervolg op die film, wederom gemaakt en geschreven door Destin Daniel Cretton.

Dat Cretton die nieuwe film maakt, garandeert dat hij vragen van de kijkers kan beantwoorden en de belangrijkste raadsels hopelijk ook op kan lossen. Maar welke vragen zijn er nog? Precies dat zetten we in dit artikel over Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings voor je op een rij. Let dus op: dit artikel bevat spoilers.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-vragen
We zetten de grootste vragen op een rij.

Wat signaleren de Ten Rings?
We leren in de film dat de Ten Rings een signaal uitzenden, maar niet waarheen en wat dat signaal inhoudt.

Hoe vond Wenwu de Ten Rings?
We weten ook niet waar Wenwu de Ten Rings vandaan heeft. Het verhaal gaat dat hij ze vond in een oeroude tombe, maar ook dat ze op Aarde aankwamen via een meteoriet. Wat het is weten we helaas nog niet.

Hoe machtig zijn The Dweller in Darkness en The Great Protector?
We ontmoeten de twee bovennatuurlijke wezens in Ta Lo, de andere dimensie. Maar hoeveel krachten hebben ze eigenlijk? En waar komen ze vandaan?

Wat brengt de toekomst voor Xialing en de Ten Rings?
Interessant genoeg eindigde Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ermee dat Xialing de Ten Rings over had genomen. Ze zou de organisatie afbreken, beloofde ze aan haar broer. Maar we weten dat ze dat niet heeft gedaan. Blijven ze crimineel? En zo ja, gaan Xialing en Shang-Chi dan vechten?

Wanneer speelt de film zich af?
Het is niet heel helder wanneer het verhaal van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zich afspeelt. Dat moet nog beter, want mede door de kapsels en look van personages als Bruce Banner en Captain Marvel weten we niet zeker wanneer de film gesitueerd is.

Wat heeft de Abomination gedaan?
De Abomination is een schurk geweest maar nu een vriend van Wong. De twee werkten samen. Hoe kan dat? Waar komt die band vandaan?

Blijven Shang-Chi en Katy 'slechts' vrienden?
De twee waren geen geliefden, maar daar lijkt het wel een beetje op. Blijven ze vrienden of bloeit er toch een romance op tussen de twee helden uit Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings?

NieuwsFilm

meest populair