Ruziënde Tom Holland met Mark Wahlberg op nieuwe foto 'Uncharted'

Ruziënde Tom Holland met Mark Wahlberg op nieuwe foto 'Uncharted'

Hollywood-sterren in nieuwe gameverfilming.

Volgend jaar verschijnt één van de grootste gameverfilmingen van afgelopen jaren: Uncharted met Tom Holland en Mark Wahlberg die respectievelijk Nathan "Nate" Drake en Victor "Sully" Sullivan spelen.

"Toen we voor het eerst naar de set gingen, zag ik Mark Wahlberg. En Mark is enorm. Hij is een kolos," vertelde Holland over zijn tegenspeler in Uncharted in het laatste nummer van het tijdschrift. "Ik was in goede vorm, maar ik was zeker niet breed."

De film werd na de eerste opnamedagen vijf maanden stilgelegd vanwege corona. "We gingen vijf maanden naar huis, het enige wat ik deed was eten en trainen, eten en trainen, eten en trainen - om er wat spieren te kweken, zodat ik er niet als een kind uitzag naast Mark," voegde Holland toe.

Uncharted: Nieuwe foto met Tom Holland en Mark Wahlberg
In Uncharted ontmoeten we de jonge, slimme Nathan Drake en zien we zijn eerste schattenjachtavontuur met de bijdehante partner Victor "Sully" Sullivan. De twee gaan op een gevaarlijke zoektocht naar 'de grootste schat die nooit is gevonden', terwijl ze ook aanwijzingen zoeken die kunnen leiden naar Nathans lang verloren gewaande broer.

Bekijk de afbeelding
Uncharted van regisseur Ruben Fleischer, bekend van onder meer de films Venom en Zombieland, moet op 11 februari in de Nederlandse bioscopen debuteren. Hieronder de eerdere trailer.



NieuwsFilm

meest populair