Deze scifi-film deed Marvel-held Jeremy Renner in huilen uitbarsten

Deze scifi-film deed Marvel-held Jeremy Renner in huilen uitbarsten

Het is een van de pakkende scifi-films van Denis Villeneuve.

Acteur Jeremy Renner zien we op dit moment weer eens als Hawkeye, in de gelijknamige tv-serie op Disney+. Maar de acteur zagen we een aantal jaar geleden nog in een heel andere rol in de opvallende scifi-film Arrival. Nu blijkt dat hij om die film heeft moeten huilen.

De acteur sprak recent met GQ en liet weten dat hij eigenlijk maar weinig van zijn eigen werk kijkt. Het werken met Denis Villeneuve deed hem wel de eindversie van Arrival uit 2016 kijken.

Tranen bij het zien van Arrival
"Ik kijk niet echt naar wat ik doe, behalve misschien naar een vroege versie van iets," zei Renner in gesprek met GQ. Maar klaarblijkelijk was dat bij Arrival anders. Het blijkt dat hij zwaar onder de indruk was toen hij een eindversie van die scifi-film zag.

"Ik weet nog precies waar ik zat toen ik die film zag. Ik herinner me precies wat er gebeurde. Ik moest gewoon even blijven zitten en ik was toen van 'godverdomme, dat is een verdomd goede filmmaker' en ik liep naar buiten en ik begon te huilen," zei Renner over het zien van Arrival.

De scifi-film Arrival met ook Amy Adams en Forest Whitaker werd in 2016 ijzersterk ontvangen en staat op 94% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en haalde wereldwijd $203,4 miljoen op. Hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair