Chloë Grace Moretz wil terugkeren als Hit-Girl voor 'Kick-Ass 3'

Chloë Grace Moretz wil terugkeren als Hit-Girl voor 'Kick-Ass 3'

Maar of het er van gaat komen is nog maar de vraag...

Chloë Grace Moretz wist hoge ogen te gooien als Hit-Girl in de twee Kick-Ass-films. De actrice ziet een terugkeer wel zitten, maar enkel en alleen onder bepaalde voorwaarden.

Toen de eerste Kick-Ass uitkwam in 2010, was Moretz pas 13 jaar oud, maar ze wist wel de show te stelen. De film was een succes en een tweede deel deed niet lang op zich wachten. Drie jaar later kwam namelijk Kick-Ass 2 uit. Helaas werd het vervolg minder sterk onthaald. Toch hoopt Moretz dat het van een deel 3 komt.

Ja, maar...
De actrice was recentelijk te gast bij The Tonight Show with Jimmy Fallon. Hij vroeg haar naar een nieuwe Kick-Ass-film, aangezien er al jarenlang gesproken wordt over een mogelijke sequel, prequel of zelfs een reboot, maar Moretz weet wat zij wil zien.

De actrice zou het namelijk interessant vinden om te kijken hoe Hit-Girl er nu, jaren later, aan toe is. Ze wil echter enkel en alleen terugkeren als andere oude bekende gezichten ook weer opnieuw van de partij zijn.

Reactie
Zo zegt Moretz: "Ik zou graag een Kick-Ass 3 maken. Ik denk dat het erg leuk zou zijn om te kijken wie Hit-Girl nu precies is, nu dat ze volwassen is. Maar de film zou wel perfect moeten zijn en dat kan in mijn ogen alleen als (hoofdrolspeler) Aaron-Taylor Johnson, (schurk) Christopher Mintz-Plasse en alle andere bekende gezichten terugkeren!"

Hopen jullie dat het ervan komt?

NieuwsFilm

meest populair