'Fantastic Beasts 3': De vijf geheimen van Dumbledore die beantwoord moeten worden

'Fantastic Beasts 3': De vijf geheimen van Dumbledore die beantwoord moeten worden

Fantastic Beasts wordt leuk!

Volgend jaar april reizen we weer af naar de Wizarding World. Dan kan je weer genieten van een nieuwe film in het universum van J.K. Rowling: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. In dit artikel vertellen we je over de geheimen van Dumbledore die nog onthuld moeten worden.

De titel van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore belooft al dat we iets gaan leren over de legendarische tovenaar die eindigt als het schoolhoofd van Hogwarts en een van de meest gevreesde tovenaars die er maar zijn. Maar hij draagt grote geheimen met zich mee.

Heeft Dumbledore echt een verloren broer?
Credence Barebone bleek de lang verloren broer van Dumbledore te zijn: Aurelius. Een controversiële onthullingen, omdat fans nooit eerder van hem gehoord hadden en dit enigszins rommelt met de tijdlijn van de Wizarding World. Zou Grindelwald hebben staan liegen?

Was er een romance tussen Dumbledore en Grindelwald?
In 2007 onthulde J.K. Rowling dat Dumbledore homoseksueel is. Hij zou een gepassioneerde liefdesrelatie hebben gehad met Grindelwald. Dat leren we al als Dumbledore in de Mirror of Erised kijkt en we zien dat hij Grindelwald in z'n spiegel krijgt. Maar hoe ver ging die relatie?

Hoe verbreekt het bloedpact?
Dumbledore en Grindelwald hebben een bloedpact gesloten. Daardoor is het de vraag hoe dit verbroken kan worden zodat Grindelwald en Dumbledore het legendarische tovergevecht dat in 1945 plaatsvond kunnen uitvechten.

Speelt er meer rond Newt Scamander?
We weten dat Dumbledore de Defense Against the Dark Arts-leraar van Newt was toen hij nog op Hogwarts zat. Als leerling werd Newt om mysterieuze redenen van school gegooid, en Dumbledore tekende daar protest tegen aan. In het heden zoekt Dumbledore specifiek hulp bij Newt, terwijl de oorlog broeit. Hoe zit dat?

Is Tom Riddle verbonden aan Fantastic Beasts?
Dumbledore bezoekt Tom Riddle in een weeshuis terwijl die laatste nog een jonge knul is. Dat zou zomaar eens in het heden van de tijdlijn van de franchise kunnen zijn. Kortom: is dit verbonden aan het verhaal? Zo ja, welke plek krijgt Voldemort dan in het grotere geheel?

NieuwsFilm

meest populair