Run op kaarten 'Spider-Man: No Way Home' in Nederland laat site Pathé crashen

Run op kaarten 'Spider-Man: No Way Home' in Nederland laat site Pathé crashen

Fans kunnen duidelijk niet wachten op het volgende avontuur van Peter Parker.

Nederlandse Marvel-fans hopen massaal een kaartje te bemachtigen voor Spider-Man: No Way Home. Vanmiddag startte de kaartverkoop en door de enorme run ligt onder meer de site van Pathé plat.

Bekijk de afbeelding
Spider-Man: No Way Home is duidelijk hét film-event van dit jaar. Toen eind november de ticketverkoop in Amerika begon, waarbij de reserveringssystemen van alle grote bioscoopketens crashten door de enorme vraag, werd al duidelijk dat het publiek ontzettend uitkijkt naar het derde superheldenavontuur van de spinnenman.

En in Nederland is dat dus niet anders. De vraag naar kaarten is hier zo groot dat de site van Pathé het heeft begeven. Op het moment van schrijven stonden bijna achtduizend wachtenden in de rij voor de voorverkoop en bedroeg de gemiddelde wachttijd zo'n uur.

Fans die via Pathé geen kaartje weten te bemachtigen, kunnen eventueel terecht bij een van de andere ketens of hun lokale bioscoop. Bij Kinopolis en Vue lijkt de vraag iets minder groot. Bij die bioscoopketens zijn nog volop kaarten beschikbaar.

Het is duidelijk dat Spider-Man: No Way Home - te zien vanaf 16 december - ook in Nederland enorm gaat scoren aan de bioscoopkassa's. En dat ondanks de coronamaatregelen, waardoor bioscopen maar tot 17:00 uur open mogen zijn.

NieuwsFilm

meest populair