Madonna en dochter Lourdes hebben weinig om het lijf op Insta-foto's

Madonna en dochter Lourdes hebben weinig om het lijf op Insta-foto's

De acterende zangeres laat zich weer zien.

Nu wist Madonna sinds de jaren tachtig al heel wat keren het grote publiek te shockeren, maar de afgelopen maanden laat ze superster op leeftijd zich van een zeer ruige kant zien op Instagram. Er werden zelfs al foto's van haar verwijderd doordat ze net een stapje te ver ging.

De afgelopen jaren zagen we de in Bay City, Michigan geboren Madonna niet echt meer in films voorbijkomen. Wel verscheen ze recent nog in Madame X, de documentaire over haar concert in Lisabon in Portugal. Deze verscheen op Paramount+ en MTV.

Grote of opvallende filmsucces kende ze overigens wel, met onder meer Evita (1996), Body of Evidence (1993), A League of Their Own (1992), Dick Tracy (1990) en Desperately Seeking Susan (1985).

Met Lourdes op Instagram
Nu zien we Madonna weer eens in een uitdagend outfit op Insta. Dit keer heeft ze ook haar dochter Lourdes Leon meegenomen die nog minder om het lijf heeft. "We're in The Band!!! 🎸🥁🎹⭐️ #mybetterhalf," schrijft de PR-machine van de superster bij de foto die je via onderstaande link kunt zien.


De 63 jarige Madonna en haar vriendin in hun pikante pakjes zien? Check dan de foto's op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair