Krijgt 'Uncharted' nu al een vervolg?

Krijgt 'Uncharted' nu al een vervolg?

Uncharted: Lost Legacy zou een optie moeten zijn.

Tijdens de promotiecampagne voor haar nieuwe film India Sweets & Spices ging actrice Sophia Taylor Ali in op de mogelijkheid van een spin-off van de film Uncharted. In die Sony-film speelt ze de rol van Chloe Frazer.

Frazer werkt in Uncharted samen met Tom Holland's Nathan Drake. Aangezien het om een prequel op de videogames gaat, zullen Chloe en Nate anders zijn dan hoe we hen uit de games kennen. Maar ze lijken op weg te zijn naar een romance.

Een eigen film?
In de games hebben ze een wat andere dynamiek en zijn de twee avonturiers mensen die ook met elkaar concurreren. En het idee van een spin-off is niet heel gek; in de games werkt Chloe samen met Nadine Ross, met wie ze samenwerkt in het spel Uncharted: The Lost Legacy.

"Ze was een grote uitdaging, omdat ik een Australisch accent moest leren. En veel van haar werk bestaat uit stunts. In de games was ze echt een badass, dus ik wilde ook echt die stunts kunnen doen. Ik wilde zo badass mogelijk overkomen en hopelijk is dat gelukt. Je weet het nooit," begon de actrice.

Vervolgens legde ze uit dat Nadine niet in deze film zit. Maar dat van alles mogelijk is: "We introduceren Nadine niet. Misschien doen we dat in de tweede of de derde film. Wie weet? Dat ze samen op avontuur gaan in een eigen film, dat zou pas gaaf zijn."

NieuwsFilm

meest populair