Jeff Goldblum hoopt dat hij niet teveel in 'Jurassic World: Dominion' zit

Jeff Goldblum hoopt dat hij niet teveel in 'Jurassic World: Dominion' zit

Hij heeft in ieder geval een flink aandeel.

In Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) keerde acteur Jeff Goldblum al kort terug als het personage Dr. Ian Malcolm. Dit zal hij ook doen in het volgend jaar te verschijnen Jurassic World: Dominion. En daarin heeft hij een veel grotere rol.

De acteur sprak erover met Screen Rant. Hij liet weten dat hij een aanzienlijk aandeel heeft, samen met Jurassic Park-acteurs Sam Neill (Dr. Alan Grant) en Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) die dus ook terugkeren.

Veel Jeff Goldblum in Jurassic World: Dominion
"Ik zal mijn best doen. Ik heb mijn best gedaan. Ik heb de voltooide film niet gezien, maar ik ben er erg enthousiast over," aldus Goldblum. "Ik denk dat het crackerjack wordt, want niet alleen heeft de film een gezonde dosis van mij... Hopelijk niet meer dan je wilt, maar ik denk dat het een gezonde dosis is."

"En we kunnen zeker geen genoeg krijgen van Laura Dern en Bryce Dallas Howard. En Chris Pratt, Sam Neill, maar ook DeWanda Wise, BD Wong, Omar Sy, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, Daniela Pineda en Justice Smith. Ze zitten er allemaal in," voegde de acteur toe.

"Het is gewoon een grote cast van - nou ja, het zijn er geen duizend, maar het is een grootse aangelegenheid. Ik denk dat dat spannend en wonderbaarlijk wordt," sloot de welbespraakte Goldblum af.

Jurassic World: Dominion van regisseur Colin Trevorrow (Jurassic World) staat gepland voor 10 juni 2022.

NieuwsFilm

meest populair