Nieuwe Netflix-film wel erg goed ontvangen!

Nieuwe Netflix-film wel erg goed ontvangen!

De dramakomedie Mixtape doet het erg goed wat betreft ontvangst.

Netflix zet aan de lopende band nieuwe Netflix Originals online. Niet altijd worden deze goed ontvangen, maar nu is er een film verschenen die nog altijd op 100 procent staat op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Het betreft de film Mixtape van regisseur Valerie Weiss (The Archer, 2017), een dramakomedie over een twaalfjarige Beverly die een cassettebandje vindt van haar overleden ouders.

Mixtape: 100% op Rotten Tomatoes
De familiefilm staat op het moment van schrijven dus op de volle 100 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met een 6.60 / 10 als gemiddelde beoordeling. Het publiek geeft een 4.3 / 5 en dat resulteert in 79 procent als Audience Score.

Er zijn rollen voor onder meer Jackson Rathbone, Julie Bowen, Russell Roberts, Nick Thune, Kiefer O'Reilly, Behtash Fazlali en Ken Godmere. Mixtape staat sinds 3 december op Netflix en hieronder vind je de trailer.


In Mixtape speelt zich af in 1999 als het 12-jarige weesmeisje Beverly een kapotte mixtape samengesteld door haar ouders vindt. Ze gaat op zoek naar de songs en wil meer leren over haar ouders.

NieuwsFilm

meest populair