Daniel Craig voor het eerst over het duistere einde van 'No Time to Die'

Daniel Craig voor het eerst over het duistere einde van 'No Time to Die'

No Time to Die is z'n laatste film als James Bond.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Acteur Daniel Craig gaat tijdens een nieuw interview in op het grote einde van No Time to Die, zijn laatste film als James Bond.

De meest recente 007-film eindigt met een bijzondere twist voor de franchise: de spion offert zijn leven op om geliefde Madelein en dochter Mathilde te redden. Tijdens de No Time to Die: The Official James Bond Podcast ging Craig hier op in.

No Time to Die-einde
"We hadden een boel verschillende ideeën die kwamen en gingen en sommigen bleven hangen. De rode draad was familie en liefde, en het feit dat we een duidelijk einde moesten maken", vertelde Craig.

Craig vond het een grote onderneming, maar duidelijk ook "een erg, erg bevredigend" geheel. Hij is dus erg tevreden met het einde. Dat geldt ook voor producent Michael G. Wilson. "We vonden dit de juiste manier om [het einde] aan te vliegen. We hebben het allemaal hierover gehad en concludeerden dat we het voor het eerst in de Bond-reeks zo moesten aanvliegen."

De dood van James Bond was voor mede-producent Barbara Broccoli een "slimme twist". "Bond heeft nooit een familie gehad, omdat hij zichzelf nooit in een situatie wilde plaatsen waarin een schurk de levens van zijn familie kon bedreigen."

NieuwsFilm

meest populair