Naomi Harris (James Bond): "Beroemde acteur greep me vast onder mijn rok"

Naomi Harris (James Bond): "Beroemde acteur greep me vast onder mijn rok"

De actrice noemt wel geen naam.

Naomi Harris, bekend van geliefde franchises als James Bond en Pirates of the Caribbean, heeft het tijdens een recent interview over haar carriere en hoe een grote en bekende ster haar ooit betaste bij een auditie.

Al enkele jaren geleden begon de #MeToo-beweging. Sindsdien hebben we heel wat beroemde acteurs zien verdwijnen. De 45-jarige Harris laat zich er tijdens een recent interview ook over uit.

Incident
Zo zegt de actrice: "Het gebeurde tijdens een auditie, toen een beroemde acteur, en dat is hij vandaag de dag nog steeds, zijn hand onder mijn rok duwde. Wat ik vooral schokkend vond, is dat de casting director en de regisseur er niks van zeiden, waarschijnlijk omdat hij zo bekend is".

"Toch mag ik van geluk spreken, dit was namelijk mijn enige #MeToo-incident. Het gebeurt namelijk heel vaak, maar ik heb zoiets gelukkig maar een keer meegemaakt".

Positieve wending
Harris vervolgt door te zeggen dat de stand van zaken in Hollywood nu wel stukken beter is, sinds de #MeToo-beweging: "Nog niet zo heel lang geleden was ik met een project bezig, waar een #MeToo-incident zich voordeed. Er werd geen enkel moment getwijfeld. De dader werd meteen aangesproken en moest de set verlaten".

NieuwsFilm

meest populair