'Harry Potter'-franchise is terug met gave eerste 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'-trailer

'Harry Potter'-franchise is terug met gave eerste 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'-trailer

De filmfranchise Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore gaat door!

Eindelijk is 'ie er dan: de trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Check 'm hieronder!

De trailer begint met de zoektocht naar Albus Dumbledore (Jude Law), met wie Newt Scamander (Eddie Redmayne) het gesprek aan wil gaan. Ook maken de beelden duidelijk wat er straks op het spel staat: de gevaarlijkste tovenaar die er maar is moet verslagen worden. En daar speelt Newt een cruciale rol in. Niet alleen Newt, maar ook z'n maten. Zelfs Dan Fogler's Jacob Kowalski heeft daar een grote rol in te spelen.

Oorlog tegen mensen
In de trailer is zelfs even een rol weggelegd voor Gellert Grindelwald, die ditmaal gespeeld wordt door acteur Mads Mikkelsen. Hij nam het over van acteur Johnny Depp, die te controversieel lag en daarom ontslagen werd door Warner Bros.

Check hieronder de trailer:



Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore wordt een film die heel breed kijkt naar de toverwereld. We zien gemeenschappen in onder meer Bhutan, Duitsland, China en in locaties in Brazilië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Ondanks al die nieuwe locaties, is ook duidelijk dat de film zich voor een fors gedeelte afspeelt op Hogwarts, de toverschool waar Harry Potter leerling zal worden.

De nieuwe film verandert ook een en ander lijkt het, want Jacob krijgt zelfs een toverstaf van Dumbledore. Daarmee lijkt 't erop dat hij ook wat kan gaan spelen met magie, al is de vraag in hoeverre.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zie je vanaf 13 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair