Marvel Studios-film 'Shang-Chi 2' kan alle kanten op gaan

Marvel Studios-film 'Shang-Chi 2' kan alle kanten op gaan

Shang-Chi krijgt een vervolg en wat voor een.

Regisseur Destin Daniel Cretton heeft al een paar losse ideeën voor het verhaal van zijn vervolg op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Hij werkt aan die film nu hij een overkoepelende nieuwe deal gesloten heeft met Marvel Studios.

Met Shang-Chi kregen we de eerste Marvel Studios-film waarvan de cast aangevoerd werd door een Aziatisch-Amerikaanse acteur. Het publiek reageerde erg goed op de film, waarmee een vervolg zeer kansrijk werd. Dat bleek wel te kloppen, want Marvel Studios bestelde inderdaad een tweede deel rond Shang-Chi.

Tweede Shang-Chi-film maken
Details over het vervolg zijn schaars. We weten dat Destin Daniel Cretton het script schrijft en de film mag regisseren. Ook is zeker dat Shang-Chi, Katy en Xialing terugkeren, de drie personages die in de eerste film ook al zo'n grote rol hadden.

In een interview met de site Collider vertelde Cretton dat hij altijd al een vervolg wilde maken op Shang-Chi. Bovendien heeft hij een boel verschillende ideeën voor het vervolg. Cretton onthulde tegelijk wel dat hij en Marvel Studios nog geen concrete besluiten genomen hebben:

"Ik heb er nog geen gemaakt. En dat is een leuke plek om te verkeren. Op dit moment is alles een mogelijkheid. We gooien heel wat ideeën rond en gaan dan hopelijk uiteindelijk iets tegenkomen waar we heel blij van worden."

NieuwsFilm

meest populair