Reese Witherspoon heeft eindelijk nieuws over 'Legally Blonde 3'

Reese Witherspoon heeft eindelijk nieuws over 'Legally Blonde 3'

Wanneer keert Reese Witherspoon terug?

Vorige herfst gaf MGM het langverwachte Legally Blonde 3 eindelijk een releasedatum: in mei 2022 zou de film in de bioscoop moeten draaien. Dat gaan de makers niet redden, maar gelukkig heeft Reese Witherspoon een bemoedigende update.

Witherspoon kwam eindelijk met een update over de film. Ze vertelde dat de makers op dit moment druk bezig zijn met het scenario en zodra dat er ligt, de opnames kunnen beginnen.

Druk aan de slag
"We werken op dit moment nog aan het script, en zodra we een script hebben, zouden we ook de film kunnen maken", aldus de actrice tegenover Variety. Ze heeft het "er continu over met Mindy Kaling", en kijkt er net als de beoogd schrijfster "heel erg naar uit".

Kaling maakt het scenario samen met Dan Goor. Afgelopen januari kwam Kaling voor het laatst met een update. Toen kondigde ze aan dat het idee was om in 2021 met de opnames te beginnen, zodat de productie in 2022 uit zou kunnen worden gebracht.

De kans dat de release nog in mei 2022 plaatsvindt, lijkt echter klein. Opmerkelijk genoeg is er intussen nog altijd geen formele update geweest over de release en het verschuiven daarvan.

NieuwsFilm

meest populair