Dwayne Johnson 'The Rock' kijkt zakelijk gezien terug én vooruit op Instagram

Dwayne Johnson 'The Rock' kijkt zakelijk gezien terug én vooruit op Instagram

Dwayne Johnson blikt terug op een succesvol jaar voor een van zijn merken.

Dwayne Johnson brengt een aanzienlijk deel van het jaar door in de sportschool. Om hem af en toe door zijn zware trainingen heen te helpen, heeft hij zelfs een eigen energiedrankje ontwikkeld. Op Instagram staat hij stil bij het succes van zijn bedrijf.

"Het jaar zit er bijna op, maar natuurlijk staat eerst Kerstmis nog voor de deur waarop goed moeten zorgen voor onze geliefden", begint The Rock zijn video, die hij heeft opgenomen in - hoe kan het ook anders - een sportschool.

Hij vervolgt: "We hebben het afgelopen jaar veel hoogte- en dieptepunten meegemaakt, maar gaan het jaar positief met elkaar afsluiten en van komend jaar een geweldig jaar maken".

De video blijkt vooral te gaan over de energiedrankjes van ZOA, een product dat Johnson zelf op de markt heeft gebracht. "We zijn het snelst groeiende merk op de markt en daar wil ik jullie allemaal ontzettend voor bedanken", aldus de beroemdheid.

Vervolgens zien we hem naar een koelkastje vol blikjes energiedrank lopen. Natuurlijk trekt hij er ook eentje open om een slok van te kunnen nemen.

The Rock heeft de afgelopen jaren meerdere eigen producten ontwikkeld. Af en toe is hij dan ook net een wandelend reclamebord op zijn Instagram.



NieuwsFilm

meest populair