Marvel-ster Simu Liu over 'Shang-Chi 2'

Marvel-ster Simu Liu over 'Shang-Chi 2'

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings krijgt een vervolg.

Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings stelt ons voor aan een nieuwkomer in de filmfranchise. En die wereld zal net als Wakanda verkend worden in een vervolg en in een serie op Disney+.

Eerder deze maand hoorden we dat regisseur Destin Daniel Cretton een deal met Disney+ gesloten had om terug te keren als regisseur en schrijver van Shang-Chi 2 en een nog te onthullen Marvel Studios-serie op Disney+. Simu Liu kijkt er al enorm naar uit.

Shang-Chi 2 maken
Liu was aanwezig bij de wereldpremière van Spider-Man: No Way Home en vertelde dat hij er enorm naar uitkijkt om terug te keren als Shang-Chi.

Volgens Liu was natuurlijk niemand echt verbaasd door het nieuws van de terugkeer van Cretton.

"Ik denk dat het mij niet verrast heeft gezien alles wat er gebeurd was. Ik was tegelijk wel heel erg opgelucht om te horen dat hij terug zou keren," aldus Liu. "Nogmaals: het is geen verrassing, maar het voelt gewoon goed om de motor weer aan te zetten en te denken: 'Geweldig! We mogen weer meer verhalen vertellen'. We duiken straks dieper in de personages en komen met meer van die badass vechtscènes."

Afgelopen augustus liet Marvel-baas Kevin Feige al weten dat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings vermoedelijk een vervolg zou krijgen.

NieuwsFilm

meest populair