'The King's Man' komt op de valreep nog met een laatste trailer

'The King's Man' komt op de valreep nog met een laatste trailer

The King's Man ziet er wel heel amusant uit.

The King's Man komt begin volgend jaar dan eindelijk uit in de bioscoop. Vandaag is er een laatste trailer vrijgegeven voor de film.

De film liet langer op zich wachten dan de bedoeling was, waar meerdere redenen aan ten grondslag liggen. De boel werd namelijk in eerste instantie uitgesteld vanwege de overname van 20th Century Fox door Disney. Vervolgens brak de coronapandemie uit en werd de film een bizarre zevenmaal uitgesteld.

The King's Man-trailer
De laatste trailer focust niet meer op de helden, maar kijkt met name naar de schurken en introduceert "de meest kwaadaardige legenden uit de geschiedenis".

De eerste Kingsman-agenten krijgen het in de aanloop naar de Eerste Wereldoorlog nog zwaar. Ze moeten straks namelijk vechten tegen een soort legioen van het kwaad. De trailer van The King's Man belooft interessant genoeg dat hij gebaseerd is op "ware" of "onvertelde" gebeurtenissen.

Na een SPECTRE-achtige ontmoeting van 's werelds meest kwaadaardige superschurken, zien we de drie belangrijksten voorbij komen waar de Kingsman het tegen op moeten nemen. Allereerst is er Gavrilo Princip, de Serv die Franz Ferdinand doodde wat de kettingreactie in gang zette die leidde tot de Eerste Wereldoorlog. Dan is er de femme fatale Mata Hari en nog Raspoetin.

In Nederland zie je de film The King's Man vanaf 5 januari in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair