Keanu Reeves heeft een bijzondere theorie rond 'The Matrix Resurrections'

Keanu Reeves heeft een bijzondere theorie rond 'The Matrix Resurrections'

The Matrix Resurrections wordt heel uniek.

Acteur Keanu Reeves hint ernaar dat niet Neo, maar Trinity, in werkelijkheid The One is in The Matrix Resurrections. De Canadese acteur keert volgende week dan eindelijk terug in de iconische rol van Neo, net als Carrie-Anne Moss weer te zien is als Trinity.

Fans kijken natuurlijk heel erg uit naar de nieuwe Matrix-film en vragen zich af hoe het vergaat met de personages, met name omdat ze eerder om het leven kwamen. Trailers hebben een bekende simulatie laten zien, maar personages die tegelijk geen herinneringen hebben aan hun oude leven.

Een nieuwe One?
In een interview met de site Uproxx hint Reeves naar een fundamentele wijziging in de film The Matrix Resurrections.

Hij ging in op hoe zijn Thomas Anderson personage anders is dan in het origineel uit 1999. The Matrix Resurrections is een dynamische variant op de eerste film, als we Reeves zo horen.

"Ik bedoel, ik zou zeggen dat Resurrections een dynamische inversie van de trilogie is," begon Reeves. "Waar de trilogie laat zien hoe Trinity probeert Thomas Anderson te ondersteunen en te laten ontwaken, bevindt hij zich nu in die positie en in die rol voor Trinity. En waar hij de One moet zijn... ik wil niet te veel weg geven. Maar de relatie is anders, het omgekeerde. Of het tegenovergestelde? Het omgekeerd tegenovergestelde? Ik weet het niet."

NieuwsFilm

meest populair