Eerste recensies 'The Matrix Resurrections': Kijken of skippen?

Eerste recensies 'The Matrix Resurrections': Kijken of skippen?

The Matrix Resurrections krijgt z'n eerste reacties!

Eindelijk weten we hoe The Matrix Resurrections bevalt. Vandaag zijn namelijk de eerste reacties van critici online verschenen. En die laten zien hoe gaaf de film wel niet is!

Toen de film The Matrix Resurrections werd aangekondigd, riep dat meteen veel vragen op. Regisseur Lana Wachowski haalde acteurs Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss en Jada Pinkett-Smith terug. En castte nieuwelingen als Jonathan Groff en Yahya Abdul-Mateen II.

De eerste reacties
Dat oude bekenden en nieuwelingen in The Matrix Resurrections te zien zijn zorgde natuurlijk voor een groot mysterie bij fans. Hoe kunnen Neo en Trinity immers terugkeren? Waren zij niet dood?

Nou, dat soort zaken moeten straks dus beantwoord worden in The Matrix Resurrections. De film begint ermee dat Neo, in zijn oude persona als Thomas Anderson, weer in de Matrix leeft. Die is sterker dan ooit.

Maar hij ontdekt dankzij Morpheus (ditmaal gespeeld door Abdul-Mateen II) dat hij in een simulatie leeft. En wil heel graag zijn geliefde Trinity ook uit de Matrix halen. Dat vormt het begin van een groots avontuur, als we de eerste reacties mogen geloven.

We zetten een greep uit de vele reacties voor je op een rij:



NieuwsFilm

meest populair