Alyssa Milano is terug in Netflix-thriller 'Brazen'

Alyssa Milano is terug in Netflix-thriller 'Brazen'

Netflix in zee met de Who's the Boss en Melrose Place-ster.

Als je Guardians of the Galaxy uit 2014 hebt gezien, dan weet je mogelijk nog dat het schip van Star-Lord (Chris Pratt) de Milano heet. En die naam is een verwijzing naar actrice Alyssa Milano die bekend werd met haar rol in de komedieserie Who's the Boss?.

Daarna was ze in nog een aantal grote titels te zien, maar ze gold ook jarenlang als een van de oogappeltjes van Hollywood. Geen wonder dat Star-Lord haar nog herinnert. De actrice was ook te zien in series als Melrose Place en Charmed.

Alyssa Milano terug in Netflix-film
De laatste jaren was Milano met wisselend succes te zien in vooral tv-series en binnenkort zien we haar in de hoofdrol in de Netflix-thriller Brazen, gebaseerd op op het boek Brazen Virtue van schrijver Nora Roberts.

In Brazen speelt Milano de mysterieschrijver en misdaadexpert Grace. Ze haast zich terug naar haar ouderlijk huis in Washington D.C. omdat haar vervreemde zus haar vraagt te komen. Als haar zus wordt vermoord en haar dubbelleven als webcamartiest aan het licht komt, negeert Grace de waarschuwingen van de koelbloedige detective Ed en raakt ze betrokken bij de zaak.

De film van Monika Mitchell (The Knight Before Christmas) staat op 13 januari op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair