Gerucht: Schurk 'Black Panther' terug in 'Wakanda Forever' als [...]

Gerucht: Schurk 'Black Panther' terug in 'Wakanda Forever' als [...]

Black Panther: Wakanda Forever verschijnt eind 2022.

De grote schurk in het mega Marvel-succes Black Panther uit 2018 was het personage Erik Killmonger / N'Jadaka. In de film vond hij dat hij de troon van Wakanda mocht opeisen, ten koste van het leven van T'Challa. Het lukte hem, zij het kortstondig.

Er zijn op al even geruchten dat acteur Michael B. Jordan terug zal keren als Killmonger in het vervolg Black Panther: Wakanda Forever die op dit moment wordt opgenomen en in november moet verschijnen.

We hoorden Jordan al als Eric Killmonger in What If...? Screen Geek meldt nu dat Jordan terug komt voor Wakanda Forever. Niet als een levende Killmonger, maar als een spirituele gids in de Ancestral Plane. Hij wordt de mentor van een jonge held, mogelijk Shuri van actrice Letitia Wright. Mogelijk een hoop gegis, maar wie weet.

Killmonger helemaal geen schurk
'Nee... hij gaf net zoveel om zijn mensen als T'Challa. Hij had gewoon een andere manier om het voor elkaar te krijgen," zei Jordan tijdens het interview met Bleacher Report. Hem werd gevraagd hoe hij kijkt naar Killmongers status als schurk.



NieuwsFilm

meest populair