Sony Pictures weet wel welke Marvel-crossover kan volgen na 'Spider-Man'

Sony Pictures weet wel welke Marvel-crossover kan volgen na 'Spider-Man'

Morbius vs Blade?

Spider-Man: No Way Home gaat de komende paar weken het debat onder filmfans domineren. Dat kan een positief teken zijn voor de volgende Marvel Comics-film van Sony Pictures, namelijk Morbius.

Het feit dat die film al over anderhalve maand in de bioscoop te zien moet zijn, raakte een beetje ondergesneeuwd onder al het nieuwsgeweld rond het multiversum-avontuur van acteur Tom Holland. De vraag is nog altijd of Morbius een box office succes gaat worden is natuurlijk heel sterk te vraag. Maar Sony durft in elk geval al te dromen, en groot!

Morbius vs. Blade?
Sony-producent Amy Pascal onthulde dat ze nu al warm loopt voor een crossover tussen Blade en Morbius. Ze ziet het idee helemaal al zitten, nadat ze daarop gewezen werd door Geeks of Color.

"Blade en Morbius, dat is echt een cool idee. We... weet je, de toekomst. Je weet nooit wat er zal gebeuren. Er zijn allerlei mogelijkheden."

Er is dus zeker niets in steen gebeiteld of vastgesteld ten aanzien van de toekomst van de levende vampier Morbius. Maar de mogelijkheid van een film waarin Morbius naast vampierjager Blade te zien is, klinkt natuurlijk erg tof.

NieuwsFilm

meest populair