Terugkeer als Superman is voor Henry Cavill persoonlijk geworden

Terugkeer als Superman is voor Henry Cavill persoonlijk geworden

Henry Cavill wil 't heel graag.

Er zijn meer dan vier jaren verstreken sinds Henry Cavill nieuw materiaal heeft opgenomen als de Superman van het DCEU. Dat einde was niet ideaal, aangezien hij een grote snor had die met verschrikkelijk slechte CGI weggehaald moest worden.

Hoewel we dus bijna op een half decennium zitten waarin Cavill hoopte de rol van Superman opnieuw te spelen, lijkt het er voorlopig niet op dat het nog zover komt. Vooral niet nu er twee nieuwe Superman-projecten aankomen waar Cavill niet bij betrokken is. Toch trekt 'ie nog altijd heel erg aan een terugkeer.

Het is persoonlijk
"Ik zou zeggen dat het over het werk of over mij als acteur gaat. In zekere zin is het persoonlijk. Voor mijn gevoel was Man of Steel een prachtig eerste verhaal, een oorsprongsverhaal voor Superman," begon Cavill zijn verhaal tegenover Collider.

"Het liet veel ruimte open voor Superman om te groeien en de held te worden die we herkennen. Batman v Superman sloeg de duistere richting in en was een verhaal vanuit het perspectief van Batman en liet niet echt de aspecten van Superman zien die ik heel, heel graag wilde laten zien. Justice League Snyder Cut speelde daar sterker op in."

Daarom wil de acteur dan ook dolgraag terugkeren. "Er ligt nog een kans om een interessant verhaal te vertellen. We moeten goed zoeken naar het juiste haakje om een personage dat zo goed en zo idealistisch is als Superman te laten zien."

NieuwsFilm

meest populair