Zijn dit de slechtste films van 2021?

Zijn dit de slechtste films van 2021?

Dit jaar verschenen er weer veel gave films... Maar zijn dit de slechtste?

Ondanks dat er veel minder films zijn verschenen dan gepland, zagen we heel wat vermakelijke blockbusters en kleinere parels voorbijkomen. Daartegenover staat dat er ook voldoende slechte films verschenen. Hieronder tien van de slechtste.

Een aantal van de slecht ontvangen films draaide ook daadwerkelijk in de bioscopen. Andere titels verschenen via streaming of video on de mand. De films zijn in ieder geval gewoon erg zwak tot slecht en waarschijnlijk waren de verwachtingen vooraf ook niet zo enorm hoog.

Tien van de slechtste films van 2021
Hieronder de tien films, met als eerste Cosmic Sin met Bruce Willis. De film mag pure bagger genoemd worden en staat bijna symbool voor al zijn zwakke films de afgelopen jaren. Het is een wonder dat er nog een publiek is voor dergelijke producties. Achter de titels staan het Rotten Tomatoes-percentage en de belangrijkste namen.


Cosmic Sin (3%) met Bruce Willis en Frank Grillo

Vanquish (5%) met Ruby Rose en Morgan Freeman

Music (7%) met Kate Hudson

Demonic (15%) van Neill Blomkamp

Infinite (16%) van Antoine Fuqua en met Mark Wahlberg

Thunder Force (21%) met Melissa McCarthy en Octavia Spencer

Chaos Walking (21%) met Tom Holland en Daisy Ridley

The Woman in the Window (26%) met Amy Adams en Julianne Moore

The Hitman's Wife's Bodyguard (27%) met Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds

Resident Evil: Welcome to Raccoon City (29%) met Kaya Scodelario


In Cosmic Sin lanceren zeven corrupte soldaten een preventieve aanval op een nieuw ontdekte buitenaardse beschaving in de hoop zo een interstellaire oorlog te beëindigen voordat deze begint.

Wat zeg jij? Heb jij een film gezien die ook zou passen in bovenstaand lijstje? En zijn er films in de lijst die jij nog best vermakelijk vindt?

NieuwsFilm

meest populair