Goed gevormde Ashley Benson geeft haar lichaam flink prijs in badkamer

Goed gevormde Ashley Benson geeft haar lichaam flink prijs in badkamer

Ze was te zien in films als Spring Breakers en Pixels.

Actrice Ashley Benson werkt de afgelopen periode lekker verder aan haar carrière in Hollywood. De in Anaheim Hills, Californië geboren celeb doet dat met pieken en dalen. En op Instagram zien we tussendoor opvallende kiekjes.

Ashley ken je waarschijnlijk uit een van de volgende drie titels. Ze was te zien in de bekende films Spring Breakers als Brit en Pixels als Lady Lisa. Een groter aandeel had ze in de serie Pretty Little Liars. Ze speelde daarin het personage Hanna Marin.

Voor komende jaren zien we op de IMDb drie titels staan, namelijk de horrorfilm 18 & Over met ook celeb Pamela Anderson en Paris Hilton, de thriller Private Property met ook Shiloh Fernandez en Logan Miller en de komedie Lapham Rising met ook Bobby Cannavale, Stockard Channing en Frank Langella.

Op Insta zien we haar heel zomers
"32 tomorrow," schrijft Ashley bij een foto waarop we haar zien in een zwarte bikini of ondergoedsetje. En een grote zonnebril om de boel verder te stylen! De actrice blijkt dus jarig te zijn en dit lijkt een cadeautje voor haar fans. Eens kijken wat ze op haar verjaardag plaatst... Via onderstaande link de twee foto's.


De 31 jarige Ashley Benson in haar badkamer zien? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair